Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A tanfolyam

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?!
Mindazoknak, akik szeretnének saját tudásukkal boldogulni az életük során, függetlenül bárkitől és bármitől.
Mindazoknak, akik úgy érzik, hogy vannak megvalósítandó álmaik, és erre nem sajnálnak időt szánni. Azoknak, akik vagyonukat maguk szeretnék kezelni, és a bankok által kínált hozam többszörösét kivánják elérni.

Tanfolyamunkat érthetően, logikusan, idegen- és angol szavakat minnél jobban elkerülve fogjuk megtartani. Egy átlag ember minden nehézség nélkül megérti, és követni tudja.

Tanfolyam ideje: 2010 szeptember 24-25-26.

Helyszín: PANNÓNIA HOTEL MISKOLC
3525 Miskolc, Kossuth utca 2.Tanfolyamunk költsége talán a legkedvezőbb országos szinten. ( Az igazi tanfolyamok között )!

3 napos tanfolyamunk délelőtt 10-től, délután 6-ig tart. Óránként 10 perces szünetek, és 1 óra ebédidővel.
Ennek költsége csak 79.500 Ft

Ezen összegért Ön egy erős alap-közép tudást kap, amivel már elkezdhet biztonsággal kereskedni.
Ennyiért kap egy új szakmát, amivel ha megfelelően bánik és tovább fejleszti magát tapasztalatokkal és egy kis szorgalommal, bármit elérhet, és bármit megvalósíthat.
Része lehet mindazoknak, akik részt kaphatnak a világ tőzsdéin mozgó sok ezer milliárd dollárból. Rá jön arra is, hogy ez Önnek is elérhető, és nem egy misztikus világ, mint ahogy sokan hiszik. Egyszerűbb mint gondolná.
Lássuk a tanfolyam menetét.

1 nap
- A tőzsde története és működése.
- Tőzsdei alapfoglmak.
- Pszichologiai hozzá állás.
- Grafikonok ismertetése.
- Japán gyertyák ismertetése.

2.nap
- Gyertya formációk.
- Ár alakzatok

3.nap
- Trendek
- Támasz, ellenállás.
- Indikátorok.

Pénz visszafizetési garancia

Tanfolyamunk első napja végéig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.
Tehát ha valaki az első nap végén azt mondja, hogy Ő nem erre gondolt, vagy ez neki nem való, visszakapja a teljes összeget.

Öltözködés a tanfolyamon!

Kérek mindenkit, hogy csak kényelmesen, úgy ahogy amúgy is jár napközben. Volt olyan tanítványom, aki fekete öltönyben jelent meg. Kérdésemre, hogy miért, a válasz az volt, hogy ő így jár napközben. Nem baj, de a TRADER-ség lényege a szabadság. Nem kiván semmi társadalmi elvárást. Persze mindenki úgy jön el, ahogy neki kényelmes.

Kedvezmények.

Egy családon belül, a második tanulónak 25%-os kedvezmény.
A harmadiknak pedig 50%-os kedvezmény.

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek 25%-os kedvezmény.

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Felhívás!

Tanfolyamunkra 1 főnek felajánlunk egy ingyenes lehetőséget. Keressük azt a hátrányos helyzetben lévő, nappali tagozaton tanuló diákot, ( Diákigazolvány ) aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel. Szeretne részt venni a tanfolyamon, és úgy érzi, hogy ez egy jó lehetőség számára. E-mail címünkre várunk egy rövid fényképes önéletrajzot, és egy bemutatkozó levelet.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!